Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

 

 

 

IMG_1031 Demelza ook grotere tentenTwintig ruime plaatsen
Onze camping beschikt over twintig ruime plaatsen. Bij aankomst op de camping kan u zelf kiezen waar u wilt staan. Sommige plekken zijn dichter bij het zwembad, andere zijn dichterbij het toiletgebouw en weer anderen geven u de volledige rust van de poesta. Alle plaatsen hebben een 220 V. 6 Amp. Aansluiting. Tevens is er gratis WiFi aanwezig.

Zwembad
Ons zwembad (32m2) wordt verwarmd met zonne-energie en is heerlijk voor een verfrissende duik of voor de kinderen om in te spelen. We hebben ook een speeltuin met oa. een klimrek, schommel en trampoline. Ook onze tafeltennistafel, dartboards en jeu de boule baan nodigen uit tot een spelletje. Onze poestasafari met de Jeep is een must als u wat meer wilt zien van de Hongaarse natuur, maar u kan natuurlijk ook bij onze fietsen huren en op uw eigen poestasafari gaan of gewoon even het dorp in fietsen.

Toiletgebouw1bea
Het toiletgebouw beschikt over meerdere douches en toiletten. Natuurlijk een heren en een dames kant. Daarnaast staat er een wasmachine tot uw beschikking. Aan de achterzijde van het gebouw zijn 4 afwasbakken met warm en koud stromend water, voor uw afwas. Er is ook een stortplaats voor uw chemisch toilet.

Minder validen
Het terrein van de camping is gedeeltelijk licht glooiend, echter wij hebben al meerdere gasten gehad met een scootmobiel die geen problemen hebben ondervonden. Het toiletgebouw beschikt ook over speciale douches en toiletten voor minder validen

DSC01023Ontbijt en diner
Het is mogelijk om op de camping verse broodjes te bestellen, en ontbijt en diner te nuttigen, alles tegen aantrekkelijke prijzen. Dineren is op doordeweekse dagen. Graag de dag van te voren reserveren, zodat wij met inkopen rekening kunnen houden.

Vaak wordt er in het weekend nog iets “a l’improviste” georganiseerd door de gasten onderling. Bijv. gezamenlijk uit eten of pizza laten bezorgen. Het is natuurlijk aan u of u daaraan mee wilt doen of niet.

 

Honden
Honden zijn toegestaan op de camping. Wel graag even melden bij de boeking dat u een hond meeneemt.
Wij hebben zelf ook  een heel vriendelijke hond, die heet Barát (vriend) en is een Appenzeller. Die woont bij ons in het huis.