Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

 

Ruime plaatsen
Onze camping beschikt over circa twintig ruime kampeerplaatsen op een licht glooiend terrein met veel bomen. Bij aankomst kan je zelf een mooie plaats uitkiezen. De plaatsen zijn niet gemarkeerd, er is genoeg ruimte voor alle gasten en een bijzettentje past er altijd nog wel bij. Er zijn plaatsen met veel zon of juist schaduw. Auto’s worden na het uitladen geparkeerd bij de ingang, zodat het terrein heerlijk rustig is. Vanaf alle plaatsen is een 220V/6 Amp. aansluiting beschikbaar. Er is gratis Wifi op de camping.

Verhuur accommodaties
Wil je liever een kant en klare plek om te verblijven? We hebben een ruime familietent die we verhuren. Deze is voorzien van bedden, koelkast, eenvoudige kookgelegenheid en keukenspullen. Ook is er een eettafel en buitenstoelen.

Verder is er een gezellig 2-persoonsappartement met een eigen keukentje, ruime badkamer en terras met uitzicht over de camping.

Bij deze verhuuraccommodaties kan er een extra koepeltentje worden bijgehuurd (of zelf worden meegenomen) voor extra slaapplaatsen.

Zwembad
Ons zwembad (32m2 klein maar fijn) wordt verwarmd met zonne-energie en is heerlijk voor een verfrissende onderdompeling of om in te spelen. Bij het zwembad vind je ligstoelen, en als je geluk hebt doe jij een dutje in de hangmat onder de bomen. Het zwembad is gevuld met water uit onze eigen bron. We gebruiken geen kunstmatig chloor maar zoutelektrolyse, een schone en natuurlijk manier om het zwemwater schoon en fris te houden.

Naast het zwembad ligt een speelweide met oa. een klimrek, schommels en trampoline. Verder vind je op de camping een tafeltennistafel en een dubbel dartboard, voor spelletjes met jong en oud!

Toiletgebouw
Centraal op het terrein staat het toiletgebouw, dat beschikt over meerdere douches, toiletten en wastafels. Warm water is er genoeg en gratis, dankzij de zonneboiler (en heel veel zon!). Daarnaast staat er tegen een kleine vergoeding een wasmachine tot je beschikking en kan je was drogen aan de waslijnen. Aan de achterzijde van het gebouw zijn afwasbakken met warm en koud stromend water.

Er is een stortplaats voor mobiele toiletten. Zeker bij een langer verblijf waarderen wij het enorm als je gebruik maakt van biologisch afbreekbare toiletvloeistoffen. Een interessant artikel hierover kun je hier lezen: www.kampeermagazine.nl/duurzamer-kamperen-met-biologische-toiletvloeistof

Minder validen
Het terrein van de camping is gedeeltelijk licht glooiend, er zijn echter al meerdere gasten geweest met een scootmobiel die geen problemen hebben ondervonden. In het toiletgebouw zijn speciale douches en toiletten voor minder validen.

Eten en drinken

Hoogseizoen (16 juni t/m 31 augustus): broodjesservice in de ochtend, van maandag t/m zaterdag. Laagseizoen in overleg, informeer gerust bij aankomst of vooraf.

Van 1 juli t/m 16 augustus wordt er gekookt en kan je mee-eten op maandag, woensdag en vrijdag (gelimiteerd aantal plaatsen, na aanmelding!)

Het is mogelijk om op de camping vers (af)gebakken broodjes te bestellen. Voor het avondeten kan je regelmatig aanschuiven voor een vers bereid dagmenu. Informeer en reserveer indien mogelijk een dag van te voren, zodat wij met inkopen rekening kunnen houden. Last-minute? Dan kijken we ter plekke wat er mogelijk is…

Voor onze gasten hebben we verder lekkere Hongaarse wijnen, bier en andere frisse drankjes. Ook maken we walnotenlikeur en pálinka (hongaarse volksdrank)  van noten en fruit van ons eigen land.

Duurzaamheid
Op het terrein gebruik we water uit onze eigen bodem. Dit wordt om het jaar getest als uitstekend drinkwater, wat vrij uniek is in de omgeving! Op dit moment wordt het zwembad en het water in het toiletgebouw reeds verwarmd met zonne-energie. In de komende jaren willen wij dit gaan uitbreiden, om nog meer gebruik te maken van de natuurlijke energie van de zon! Verder maken we gebruik van biologisch afbreekbaar schoonmaak- en wasmiddel. In de keuken werken we volgens het no-waste principe: vrijwel alles wordt gebruikt en groente- en fruitafval wordt gecomposteerd. Fijn als je als gast daar ook aan meedoet!

Dieren
Honden zijn welkom op de camping. Wel graag even melden bij de boeking dat je een hond meeneemt. Op het terrein zijn de honden aangelijnd, direct buiten de camping is er een uitgebreid wandelgebied waar ze desgewenst lekker los kunnen lopen! Onze eigen trouwe vriendjes zijn een Appenzeller met de naam Barát (vriend) en een katje genaamd Kléo.