Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

VRIJWILLIGERSVERBLIJF

Wil je graag op onze camping verblijven en ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken? Wij hebben gedurende het hele seizoen (mei t/m september) ruimte voor 1 á 2 vrijwilligers.

Je krijgt een fijne comfortabele caravan of ingerichte tent voor jezelf of samen met een vriend(in)/partner tot je beschikking (een ruime kampeerplaats voor je eigen kampeermiddel kan natuurlijk ook) én je eet met de smakelijke pot mee. Kost en inwoning dus! In ruil daarvoor help je ons enkele uren per dag (max 5) met alle voorkomende klusjes. De rest van de tijd ben je vrij in je doen en laten en kun je genieten van alles wat ons terrein en de omgeving te bieden heeft. Per week plannen we minimaal 1 vrije dag in.

Waar hebben wij in 2021 behoefte aan? Hulp met schoonmaken, tuinonderhoud én aanleg van de moestuin. Een handige klusser zou ook fijn zijn om wat van onze ideeën uit te werken en allerhande voorkomende klusjes te klaren. Hulp in de keuken is van harte welkom bij het voorbereiden, koken en opruimen, waarbij Mark graag zijn ervaring met je deelt.

We zijn vooral op zoek naar enthousiaste, vrolijke en gezellige mensen die er samen met ons plezier in hebben om de gasten een fijne tijd te bezorgen, die openstaan voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen en die er aan willen bijdragen om van onze camping een nóg mooier en duurzamer plekje te maken.

Binnenkort staan we ook vermeld op www.workaway.info, waar vrijwilligers van over de hele wereld ons kunnen vinden. Neem hier gerust een kijkje en/of stuur ons een berichtje. Dan kijken we wat er mogelijk is!

Vooral in het hoogseizoen geven we wel de voorkeur aan een langer verblijf (minimaal 3 weken) en ook het liefst een duo dat samen aan de slag wil en graag een onderkomen deelt. Maar…. alles is bespreekbaar.

We spreken zelf Nederlands, Engels, ein bisschen Deutsch en un tout petit peu Francais. Het Hongaars zijn we aan het leren. Het is fijn als jij in elk geval Engels spreekt!