Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

VRIJWILLIGERSVERBLIJF

Wil je graag (gratis!) een tijdje op een rustige plek midden in de natuur verblijven en ben je bereid om enkele uren per dag de handen uit de mouwen te steken? Van april t/m september is er ruimte voor 1 a 2 vrijwilligers.

Je krijgt een fijne comfortabele caravan of ingerichte tent voor jezelf of samen met een vriend(in)/partner tot je beschikking (een ruime kampeerplaats voor je eigen kampeermiddel kan natuurlijk ook). In ruil daarvoor help je mij enkele uren per dag (in overleg) met alle voorkomende klusjes. Natuurlijk heb je ook regelmatig 1 of 2 hele dagen vrij. De rest van de tijd ben je vrij in je doen en laten en kun je genieten van alles wat het terrein en de omgeving te bieden heeft. Eigen vervoer is daarbij handig, al zijn er ook mogelijkheden met het openbaar vervoer en zijn er ook al vrijwilligers op de fiets geweest!

Waar is er in 2024 behoefte aan? Hulp met schoonmaken, tuin- en zwembadonderhoud en de moestuin. Een handige klusser zou ook fijn zijn om wat ideeën uit te werken en allerhande voorkomende klusjes te klaren (april/mei of september is hiervoor de beste tijd). Wellicht af en toe koken voor het team (1-4 personen).

Ingrediënten voor een eenvoudige ontbijt en lunch worden je ter beschikking gesteld. Afhankelijk van de werkzaamheden en de uren is het ook mogelijk dat we de avondmaaltijd samen gebruiken. Natuurlijk kun je gebruik maken van het zwembad, meedoen met yogalessen en alle andere fijne dingen die de camping te bieden heeft.

Ik ben vooral op zoek naar enthousiaste, vrolijke en gezellige mensen die er samen met mij plezier in hebben om de gasten een fijne tijd te bezorgen, die openstaan voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen en die er aan willen bijdragen om van de camping een nóg mooier en duurzamer plekje te maken. Verder is het belangrijk dat je ook goed op jezelf kunt zijn en kan genieten van de natuur, de stilte, de rust.

Oázis Tanya staat ook vermeld op www.workaway.info, een wereldwijd platform voor hosts en vrijwilligers. Neem hier gerust een kijkje en/of stuur mij een berichtje. Dan kijken we wat er mogelijk is!

Ik geef meestal de voorkeur aan een verblijf van 3-4 weken, maar soms is korter of langer ook bespreekbaar.

Ik spreek zelf Nederlands, Engels, ein bisschen Deutsch en un tout petit peu Francais. Het Hongaars ben ik aan het leren. Het is fijn als jij in elk geval Engels spreekt!