Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

VRIJWILLIGERSVERBLIJF

Wil je graag (gratis!) een tijdje op een rustige plek midden in de natuur verblijven en ben je bereid om enkele uren per dag de handen uit de mouwen te steken? Wij hebben van april t/m september ruimte voor enkele vrijwilligers.

Je krijgt een fijne comfortabele caravan of ingerichte tent voor jezelf of samen met een vriend(in)/partner tot je beschikking (een ruime kampeerplaats voor je eigen kampeermiddel kan natuurlijk ook). In ruil daarvoor help je ons enkele uren per dag (in overleg) met alle voorkomende klusjes. De rest van de tijd ben je vrij in je doen en laten en kun je genieten van alles wat ons terrein en de omgeving te bieden heeft. Eigen vervoer is daarbij wel heel erg handig, al zijn er ook mogelijkheden met het openbaar vervoer.

Waar hebben wij in 2023 behoefte aan? Hulp met schoonmaken, tuinonderhoud en de moestuin. Een handige klusser zou ook fijn zijn om wat van onze ideeën uit te werken en allerhande voorkomende klusjes te klaren. Hulp in de keuken is nodig bij het voorbereiden, koken en opruimen, waarbij Mark graag zijn ervaring met je deelt. Afhankelijk van de werkzaamheden en de uren is het ook mogelijk dat je gratis mee-eet met de smakelijke pot. Kost en inwoning dus! Natuurlijk kun je gebruik maken van ons zwembad, meedoen met yogalessen en alle andere fijne dingen die onze camping te bieden heeft.

We zijn vooral op zoek naar enthousiaste, vrolijke en gezellige mensen die er samen met ons plezier in hebben om de gasten een fijne tijd te bezorgen, die openstaan voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen en die er aan willen bijdragen om van onze camping een nóg mooier en duurzamer plekje te maken.

We staan ook vermeld op www.workaway.info, een wereldwijd platform voor host en vrijwilligers. Neem hier gerust een kijkje en/of stuur ons een berichtje. Dan kijken we wat er mogelijk is!

We geven de voorkeur aan een langer verblijf (3 weken of meer). Een duo dat samen aan de slag wil en graag een onderkomen deelt, is voor ons wel praktisch, maar als je je eigen onderkomen meebrengt is dat natuurlijk minder belangrijk. Ach…. alles is eigenlijk, bespreekbaar.

We spreken zelf Nederlands, Engels, ein bisschen Deutsch en un tout petit peu Francais. Het Hongaars zijn we aan het leren. Het is fijn als jij in elk geval Engels spreekt!