Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

Ik ben Alies. Ik ben Nederlandse en sinds april 2021 woon ik in Hongarije als trotse eigenaresse van Oázis Tanya. De eerste 3 jaren samen met mijn partner Mark (wiens kookkunsten je dan ook nog in vele reviews zult tegenkomen) sinds 2024 alleen!

Ik geniet van het wonen in de natuur, ben gek op wandelen met mijn hond Barát, buiten zwemmen, en de Hongaarse zon. Ik word heel erg blij als ik mijn creativiteit kwijt kan en geniet van goede gesprekken, samenzijn én van de stilte. Buiten wonen en gastvrouw zijn op zo’n mooie plek, dat was al heel lang mijn wens.

Ik help je graag met alle praktische zaken rondom je verblijf.  Samen met de (internationale) vrijwilligers die hier gedurende het seizoen vaak verblijven verwelkom ik met veel plezier bekenden en onbekenden, jong en oud, rustzoekers, levensgenieters en natuurliefhebbers op deze bijzonder plek…