Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

Wij zijn Alies Verlind en Mark Jansen. Vanaf april 2021 zijn wij de trotse nieuwe eigenaren van Oázis Tanya. We verheugen ons op het wonen op deze mooie plek midden in de natuur en het creëren van een ontspannende verblijfsplaats voor onze gasten – bekenden en onbekenden, jong en oud, rustzoekers, levensgenieters en natuurliefhebbers. We hopen daarmee de gastvrijheid en vriendelijke sfeer die onze voorgangers zo hoog in het vaandel hadden, op onze eigen wijze voort te zetten! We verwelkomen je graag, voor een nacht of net zo lang als je blijven wil en kan… Aan onze nieuwe en oude gasten stellen we elkaar graag even voor:

Mark is een geboren en getogen Amsterdammer. Een creatieve kunstliefhebber die zelf ook fotografeert. graag naar muziek luistert en regelmatig met zijn verrekijker door de natuur struint. Jarenlang deed hij ervaring op als chef in de (internationale) keuken. Lekker, vers en veelal gezond eten bereiden en er dan samen van genieten inclusief een goed glas wijn, daar houdt hij van! Mark gaat dan ook met veel plezier op doordeweekse dagen koken voor onze gasten. Liefst zo snel mogelijk met verse groenten en kruiden uit de eigen moestuin die we gaan aanleggen.

Alies komt uit de hanzestad Kampen, waar ze ook werkte in het familiebedrijf. Haar drie inmiddels jongvolwassen kinderen groeiden hier grotendeels op en de afgelopen 11 jaar runde zij haar eigen yogaschool. Ook zij is gek op wandelen in de natuur, ze wordt heel erg blij als ze haar creativiteit kwijt kan en geniet van goede gesprekken, samenzijn én van de stilte. Buiten wonen en gastvrouw zijn op zo’n mooie plek, dat is al heel lang haar wens. Alies helpt je graag met alle praktische zaken rondom je verblijf en zal regelmatig een lekker ontspannen en toegankelijke yogales in de buitenlucht verzorgen.

Camping Oázis Tanya, in 2009 al door de ANWB benoemd tot één van de vijf mooiste kleine campings in Europa, is de afgelopen 10 jaar nog verder uitgegroeid tot een mooi en goed lopend bedrijf onder de bezielde leiding van Theo en Tineke van Heijningen:

“We hebben ons hier altijd thuis gevoeld en ervaren de Hongaren als gastvrij en behulpzaam. Ieder jaar ontvangen we veel gezellige en regelmatig terugkerende gasten, veel Nederlanders maar ook ieder jaar meer gasten uit omliggende landen. Men geniet van de vogels, natuur en uitgezette wandelroutes. We zien bijna iedere dag reeën op en rond de camping lopen, ook konijnen, hazen en niet te vergeten vossen zitten er veel. Omdat er geen nachtverlichting is, kun je hier nog echte duisternis ervaren en zijn er ‘s nachts ontzettend veel sterren te zien. Dat is zo mooi. We verwenden onze gasten graag met het lekkere eten, wijnen en de pálinka van deze streek. Alle ingrediënten voor een geweldige vakantie zijn hier aanwezig.

 Nu wij van ons pensioen gaan genieten, dragen we de camping met een gerust hart over aan Mark en Alies. We hebben er alle vertrouwen in dat zij deze bijzondere plek net als wij met liefde zullen beheren, met behoud van het goede én met vernieuwend enthousiasme. We wensen hen en alle oude en nieuwe gasten een mooie en ontspannen tijd toe op Oázis Tanya”.