Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

Wij zijn Alies Verlind en Mark Jansen. Sinds april 2021 zijn wij de trotse eigenaren van Oázis Tanya. We genieten van het wonen op deze mooie plek midden in de natuur en het creëren van een ontspannende verblijfsplaats voor onze gasten – bekenden en onbekenden, jong en oud, rustzoekers, levensgenieters en natuurliefhebbers. We verwelkomen je graag, voor een nacht of net zo lang als je blijven wil en kan…

Aan onze nieuwe en oude gasten stellen we elkaar graag even voor:

Mark is een geboren en getogen Amsterdammer. Een creatieve kunstliefhebber die zelf ook fotografeert. graag naar muziek luistert en regelmatig met zijn verrekijker door de natuur struint. Jarenlang deed hij ervaring op als chef in de (internationale) keuken. Lekker, vers eten bereiden en er dan samen van genieten inclusief een goed glas wijn, daar houdt hij van! Mark kookt dan ook regelmatig met veel plezier voor onze gasten. Zo veel mogelijk met verse groenten en kruiden uit eigen (moes)tuin en van de lokale markt.

Alies komt uit de hanzestad Kampen, waar ze ook werkte in het familiebedrijf. Haar drie inmiddels jongvolwassen kinderen groeiden hier grotendeels op en zij had hier ruim 10 jaar haar eigen yogaschool. Ook zij is gek op wandelen in de natuur, ze wordt heel erg blij als ze haar creativiteit kwijt kan en geniet van goede gesprekken, samenzijn én van de stilte. Buiten wonen en gastvrouw zijn op zo’n mooie plek, dat was al heel lang haar wens. Alies helpt je graag met alle praktische zaken rondom je verblijf en zal regelmatig een lekker ontspannen en toegankelijke yogales in de buitenlucht verzorgen.