Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

Wij, Tineke en Theo van Heijningen, hebben ruim 25 jaar in Brabant gewoond en gewerkt, de Brabantse gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer staan hoog in ons vaandel sinds wij in juni 2011 eigenaar van Camping Oázis Tanya in Hongarije zijn.
We zijn aardig ingeburgerd op de Hongaarse poesta en in de kleine gemeente Zsana waar Theo al jaren zingt in het volksliederen koor.
We ervaren de Hongaren als gastvrij en erg behulpzaam. We voelen ons hier “thuis” en weten de gasten te vertellen over bezienswaardigheden in de omgeving.

De camping is uitgegroeid tot een mooi en goed lopend bedrijf, met veel gezellige, regelmatig terugkerende gasten, veel Nederlanders maar ook ieder jaar meer gasten uit omliggende landen.
Men geniet van de vogels, natuur en uitgezette wandelroutes. We zien bijna iedere dag reeën op en rond de camping lopen, ook konijnen, hazen en niet te vergeten vossen zitten er veel. Omdat er geen nachtverlichting is, kun je hier nog echte duisternis ervaren en zijn er ‘s-nachts ontzettend veel sterren te zien. Dat is zo mooi.”
De Hongaarse keuken kennen we inmiddels ook goed, we verwennen onze gasten graag met het lekkere eten, wijnen en de pálinka van deze streek.
Alle ingrediënten voor een geweldige vakantie zijn hier aanwezig.

Het is dus niet zo vreemd dat we zijn gevallen voor Oázis Tanya. In 2009 is de camping door de ANWB benoemd tot één van de vijf mooiste kleine campings in Europa. “De natuur is er fantastisch. De camping ligt in een beschermd natuurgebied, midden op de poesta.