Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

Wandelen en mountainbiken

Vanaf ons kampeerterrein wandel je direct de puszta op. Je kunt hier eindeloos wandelen zonder veel mensen tegen te komen! Bossen en open vlaktes met de voor dit gebied zo typerende glooiende zandduinen, wisselen elkaar af. De begroeiing is elk seizoen weer anders.

Af en toe kom je een andere tanya (boerderijtje) tegen, soms bewoond maar vaak ook verlaten. Er zijn twee drink- en voederplaatsen voor de dieren in de buurt, waar je vooral in schemertijd grote kans hebt om de dieren te zien. Ook is het leuk om de vele ‘wildpaadjes’ en sporen te ontdekken.

We hebben vier wandelroutes voor je uitgezet van verschillende lengtes. Het leuke is echter dat je echt alle kanten op kunt lopen zonder verharde wegen in de buurt. Er zijn heel veel paden door het bos en de zandduinen, zodat je desgewenst elke dag een ander rondje kan kiezen en zelf de lengte kan bepalen.

Ook met een mountainbike kun je de omgeving goed verkennen. Gewoon fietsen is helaas lastig vanwege de mulle zandgrond.

Om de wandeling extra spannend te maken, kun je geocaches zoeken – verborgen ‘schatten’ die je met behulp van gps-coördinaten kunt gaan zoeken! Zie de website: geocaching.com en zoek op Oazis Tanya.