Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

Af en toe hebben we gasten die MET DE FIETS arriveren. Dat kan, maar zomers is het zandpad door de droogte erg zwaar om te fietsen en vaak zal je moeten lopen. BEL ONS voor je komt en wij halen/brengen jou en je fiets van en naar de verharde weg, met onze trailer.

Camping Oázis Tanya GPS coördinaten: 46.414310, 19.611024

Het is belangrijk om niet ‘blind’ op de coördinaten te navigeren, maar om de onderstaande route-aanwijzingen te volgen. Neem geen onbekende zandweg afslag (zonder ons campingbord). De afslag bij Hakakötöny bijvoorbeeld, is NIET geschikt voor de meeste campers, caravans en auto’s laag op de wielen!

Vanuit het noorden/Budapest/M5: neem de afslag Kiskunmajsa, en nagiveer via deze plaats eerst naar het dorp Zsana. Vanaf Zsana rij je nog circa 6 kilometer richting Kiskunhalas en neem je LA de zandweg naar onze camping (zie hieronder).

Vanuit Roemenië/via Szeged: verlaat de M5 en volg de binnendoor weg langs Üllés richting Kiskunhalas. Circa 6 kilometer na het dorp Zsana neem je RA de zandweg naar onze camping (zie hieronder).

Vanuit Servië via Tompa en Kiskunhalas
Vanuit het noorden of westen via Kiskunhalas:
Neem de weg naar Zsana/Szeged (deze heet Szegedi ut) en ca 7 km nadat je de bebouwde kom weer uitrijdt, krijg je LA de afslag naar onze zandweg (zie hieronder).

  • Halverwege Kiskunhalas en Zsana staan aan beide zijden van de weg borden met “Camping 50 meter”
  • Rij niet te hard want je bent er zo voorbij (het is minder dan 50 meter!)
  • Draai vervolgens dit bos/zandpad op. Na 1 km staat een campingbord en na 2 km wederom. Nu rechtsaf en dan zie je de camping liggen.

 

Niet vergeten:
Denk aan een autobaanvignet (matrica) als je via de tolwegen rijdt. Deze is te koop bij elk tankstation en ook online (in het engels: http://www.maut-tarife.hu/ of http://www.toll-charge.hu/)

Wanneer je de autoweg (aangeduid met een M) op gaat heb je een uur de tijd om je te registeren. Er hoeft geen vignet achter de voorruit geplakt te worden, er wordt gecontroleerd d.m.v. video registratie. Geldigheid is 10 dagen, een maand of een jaar.
Personenwagen al of niet met caravan zijn groep D, campers zijn groep D2.

Op de route van Nederland naar Hongarije heb je in diverse landen een tolvignet nodig!