Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

Af en toe hebben we gasten die MET DE FIETS arriveren. Dat kan, maar zomers is het zandpad door de droogte erg zwaar om te fietsen en vaak zal je stukken moeten lopen. Overweeg dus goed of je dit kan en wil!

Camping Oázis Tanya GPS coördinaten: 46.414310, 19.611024

Het is belangrijk om niet ‘blind’ op de coördinaten of ons adres te navigeren, maar om de onderstaande route-aanwijzingen te volgen. Neem geen onbekende zandweg afslag (zonder ons campingbord). De afslag bij Harkakötöny bijvoorbeeld, is NIET geschikt voor de meeste campers, caravans en auto’s laag op de wielen!

Vanuit het noorden/Budapest/M5: neem de afslag Kiskunmajsa (als je al noordelijker de snelweg afgaat, moet je lang binnendoor rijden over slechte wegen!) en rij door deze plaats verder naar Kiskunhalas. Negeer tussendoor de afslag (rechtsaf) bij Harkakötöny, tenzij je een 4×4 auto hebt. Bij Kiskunhalas ga je niet het centrum in, maar blijf de weg volgen waar je op rijdt langs Kiskunhalas, richting Szeged (je komt wel door een buitenwijk, en langs/over het spoor, maar volgt de weg). Na het verlaten van de bebouwde kom van Kiskunhalas rij je nog circa 7 kilometer richting Zsana en neem je LA de zandweg naar onze camping (zie hieronder “halverwege…”) als je het campingbord ziet.

Vanuit Roemenië/via Szeged: verlaat de M5 bij Szeged en volg de binnendoorweg langs Üllés richting Kiskunhalas. Circa 6 kilometer voorbij het dorp Zsana neem je RA de zandweg naar onze camping (zie hieronder “halverwege …”).

Vanuit Servië via Tompa en Kiskunhalas
Vanuit het noorden of westen via Kiskunhalas:
Neem vanuit Kiskhunhalas de weg naar Zsana/Szeged (deze heet Szegedi ut) en ca 7 km nadat je de bebouwde kom weer uitrijdt, krijg je LA de afslag naar onze zandweg (zie hieronder “halverwege…”).

  • Halverwege Kiskunhalas en Zsana staan aan beide zijden van de weg borden met “Camping 50 meter”
  • Rij niet te hard want je bent er zo voorbij (het is minder dan 50 meter!)
  • Draai vervolgens dit bos/zandpad op. Na 1 km staat een campingbord en na 2 km wederom. Nu rechtsaf en dan zie je de camping liggen.

 

Niet vergeten:
Denk aan een autobaanvignet (matrica) als je via de tolwegen rijdt. Deze is te koop bij elk tankstation en ook online (in het engels: http://www.maut-tarife.hu/ of http://www.toll-charge.hu/)

Wanneer je de autoweg (aangeduid met een M) op gaat heb je een uur de tijd om je te registeren. Er hoeft geen vignet achter de voorruit geplakt te worden, er wordt gecontroleerd d.m.v. video registratie. Geldigheid is 1 dag, 10 dagen, een maand of een jaar.
Personenwagen al of niet met caravan zijn groep D, campers zijn groep D2.

Op de route van Nederland naar Hongarije heb je in diverse landen een tolvignet nodig!