Camping Oázis Tanya

  • Phone: 0036204543707
  • Mail: mail@oazistanya.com
  • Website: https://www.oazistanya.com
  • Address: I Körzet 15, H-6411 Zsana

Yogavakantie/retraite

20 – 26 mei 2022 organiseren we de eerste yogavakantie op Óazis Tanya. Een compleet verzorgd verblijf inclusief heerlijk eten, ontspannen yogalessen, gezamenlijke inspirerende activiteiten én veel tijd voor jezelf. Lees hieronder meer!

Op de camping worden ook voor onze ‘gewone’ gasten yogalessen gegeven in de buitenlucht. Alle materialen zijn aanwezig en je hoeft beslist géén yoga-ervaring te hebben! Heb je die wel, bereid je dan voor op een verdiepende ervaring, zo midden in de natuur…

Adempauze in de natuur: retraite op de Hongaarse puszta

20 – 26 mei 2022 in zonnig Hongarije, midden in de natuur! Ontspannen, zachte yogalessen buiten in ongekend frisse lucht, wandelen/bosbaden, zwemmen onder de sterrenhemel én dobberen in een thermaalbad. Heerlijk eten. Stilte en gezelligheid. Aandacht voor creativiteit, intenties zetten, bewust aanwezig zijn, loslaten en opladen… En daarbij genoeg tijd voor jezelf, om niets te doen of de omgeving te verkennen.

Misschien moet je niet direct denken aan Hongarije voor een retraite. Ook voor ons was dit onbekend gebied, maar sinds voorjaar 2021 wonen wij hier in het zonnige zuiden midden op de puszta, een prachtig wandelgebied met bossen en zandduinen. Mark kookte hiervoor jaren als chef in de keuken, Alies had haar eigen yogaschool in Nederland. Nu genieten we van het buitenleven en samen willen wij onze prachtige plek ’s zomers graag delen, met hen die rust en ruimte zoeken. Wij ervaren namelijk zelf dagelijks hoe bijzonder de energie hier is. Een plaats om helemaal tot stilstand te komen en je te verbinden met de natuur en jezelf.

Tijdens deze retraite verblijf je op onze kleine natuurcamping (20 plaatsen) in een comfortabel ingerichte tent/caravan  met gebruik van ons frisse toiletgebouw, of in onze gezellige studio met eigen sanitair. Met je eigen kampeermiddel komen is ook mogelijk!

Daarmee willen we deze week ook betaalbaar houden: afhankelijk van alleen of samen en welke verblijfsplek je kiest, variëren de kosten van 370 – 575 euro. Deze prijs is inclusief accommodatie, dagelijks programma en alle heerlijke, vegetarische maaltijden (!) en exclusief de reis. We bieden uiteraard tips en hulp om ook de reis goed en betaalbaar te organiseren (vliegen of rijden).

Op het programma staan (minimaal) 4 buitenyogalessen en 3 gezamenlijke activiteiten (natuur, creatief, inspiratie) en een bezoek aan het lokale thermaalbad. Zo heb je alle tijd voor jezelf, en zijn we toch samen, om te delen en inspireren en met waar nodig een steuntje in de rug of een stok achter de deur om op een fijne, ontspannen manier tot jezelf te mogen komen.

De retraite gaat door met minimaal 4 deelnemers en maximaal 8.

Deze data voor jou niet geschikt? Een individuele retraite, of met een eigen groepje is ook mogelijk in overleg, al vanaf 3 dagen!

Meer weten of aanmelden? Mail ons op contact@oazistanya.com.

Zonnige groet, Alies & Mark